Sheltie Raven

RAVEN

Sheltales Mirror Mirror on the Wall
(v. Dawnville Let’s go Kidding Them, m. Baltasound Bubbles in the Wine)

Shetland Sheepdog, teef, geb. 13-03-2015. Driekleur. Schofthoogte 36 cm. Gewicht 8 kg. HD-A (Norbergwaarde 40). CEA vrij (genetisch: drager, via ouders). Vrij van oogafwijkingen m.u.v. distichiasis (4 mei 2017). MDR1 vrij of drager via ouders. Volledig schaargebit.


Over Raven

Raven is een dochter van Yuna uit haar eerste nest, en mijn eerste zelfgefokte Sheltie. Het nest thema was Snow White en Raven is vernoemd naar Queen Ravenna (the evil queen). Haar karakter is echter verre van kwaadaardig; het is een dotje, zo lief (wel erg stout ;)). Ik heb nog nooit zo’n makkelijke hond gehad, ze kan overal mee naartoe en is altijd braaf. De eerste stapjes in de showring zijn gemaakt, met resultaat, een mooie 2e plek met een Uitmuntend op de Kampioenschapsclubmatch 2016! Het plan is om de komende tijd wat meer te gaan showen en natuurlijk zullen we gaan dogdancen!

In training is Raven heel snel en enthousiast. Ze leert snel en graag. Soms is ze iets tè enthousiast en improviseert ze de boel bij elkaar om maar een beloning te krijgen. Als ik niet oppas, blaft ze me ook nog lekker aan. Kleine boef…


Showresultaten

* NSV Kamp. clubmatch 2015 / 24-10-2015 / Puppy / B

* NSV Kamp. clubmatch 2016 / 22-10-2016 / Tussen / 2. U

* Groningen / 3-3-2018 / Open / 3. ZG

* Groningen / 4-3-2018 / Open / ZG


Werkresultaten

Gehoorzaamheid

* Puppycursus
* Combi A-cursus
* Combi B-cursus
* Spel en Balans

Dog Dance

* Freestyle Intermediate klasse

 


Foto’s

Recent Posts